Menü Bezárás

Tábor 2 Farád

2018. november hónapban kerül megrendezésre a tábor

 Életmódváltás a hétköznapokon – Ép testben ép lélek témakörben valósul meg. E táborban 5 napon keresztül a résztvevők elsajátíthatták az életmódváltás elméleti és gyakorlati részeit. Megtanulhatták az életmódváltás mindennapokba történő beépítésének nehézségeit és buktatóit is.

 A problémák kiküszöbölése érdekében a tábor keretein belül személyes konzultációkra is volt lehetőség, mellyel a résztvevők életvitelébe személyre szabott tanácsokkal beépítésre került az egészséges étkezés, a rendszeres testmozgás, a relaxáció és a megfelelő légzéstechnika, továbbá részletezésre kerül az új ismeretanyag gyakorlása által várható változás az életük több területén.

Az életmódváltás hosszú távon hozzájárulhat a személyes, családi és munkaerő piaci életük javulásához. Az egészséges táplálkozással, a rendszeres testmozgással és a megfelelő légzés technika, valamint relaxációs gyakorlatok alkalmazásával nem csak egészségesebbek és nagyobb teherbírásúak lesznek, hanem a feszültség és a stressz feloldásával megtanulják megőrizni a nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot a mindennapjaikban.